Privacy statement Maagdarmstoornis.nl

Beheer Maagdarmstoornis,
gevestigd te
 Budel, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.maagdarmstoornis.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

MDS Beheer is de Functionaris Gegevensbescherming van Maagdarmstoornis:

  • Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Maagdarmstoornis verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • IP-adres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Maagdarmstoornis verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • gezondheid

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Maagdarmstoornis verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming;

Maagdarmstoornis neemt geen beslissing op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Maagdarmstoornis) tussen zit. Maagdarmstoornis gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • CMS Joomla
  • forum

Alle systemen worden onderhouden met de meest nieuwste update

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Maagdarmstoornis bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende alle categorieën van persoonsgegevens:

  • Vanaf moment van aanmelding tot het moment van uitschrijven.
  • Na uitschrijven wordt het account onherroepelijk gewist.

Delen van persoonsgegevens met derden:

  • Maagdarmstoornis verstrekt geen gegevens aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

  • Maagdarmstoornis gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone.
  • De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren.
  • U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
  • Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
  • Cookies beleid:
    Wij verzamelen geen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.
  • Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekst-bestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.
  • Het cookie wordt gebruikt om de kwaliteit of effectiviteit van de website te bekijken. Het cookie die wordt gebruikt om te zien hoe u door de website surft. Deze informatie kan maagdarmstoornis.nl gebruiken om haar website te verbeteren. Het cookie maakt geen grote inbreuk op uw privacy.
  • Maagdarmstoornis.nl gebruikt deze gegevens niet om een profiel van uw.
  • Maagdarmstoornis.nl deelt deze informatie niet met andere bedrijven of derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Maagdarmstoornis en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, nemen wij contact met u op via de bij ons bekende en de door u beschikbaar gestelde mailadres. We reageren zo snel mogelijk, maar zeker binnen vier weken, op uw verzoek.
  • Maagdarmstoornis wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: AVP

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

  • Maagdarmstoornis neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze beheerservice via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2022 Maagdarmstoornis . Alle rechten voorbehouden.