Artikelindex

alt

Margriet: even voorstellen

 Mijn naam is Margriet, geboren in 1946, moeder van 2 kinderen en oma van 6 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen en lezen. Ook het bouwen van websites doe ik met heel veel plezier.

Hoe kwam ik er nu toe om juist deze site te maken?

Eind 2008 werd er bij mij een kwaadaardige tumor in de endeldarm ontdekt waardoor ik eerst een colon- en later (na verwijdering van praktisch de hele endeldarm) een ileostoma kreeg. In augustus 2009 heb ik een hersteloperatie gehad en alles functioneert nu weer normaal.

Door die stoma’s kwam ik eerst in contact met Peet en later ook met Iris en Jobke. Toen in eerste instantie Peet aan me vroeg of ik deze website wilde bouwen, heb ik volmondig ja gezegd. Ik weet dat het bij hen aan energie ontbreekt en ik was blij dat ik kon helpen. De meiden hebben ieder steentjes bijgedragen want het inhoudelijke gedeelte moest toch van hun afkomen, ik heb er toen voor gezorgd dat deze website tot vorm is gekomen.

Met wat hulp van Wim is er naar mijn mening een prachtige website ontstaan waar wij als team met recht heel erg trots op kunnen zijn. We hebben alweer een idee voor een nieuw onderwerp maar dat zien jullie t.z.t. wel verschijnen.

Update 2015. Inmiddels ben ik officieel "schoon", wel ben ik begonnen met darmspoelen omdat er geen peil te trekken was op mijn stoelgang. Dit gaat prima.

 

Copyright © 2024 Maagdarmstoornis . Alle rechten voorbehouden.